Workouts & Bootcamps!

Wil jij graag lekker sporten, een stuk fitter, energieker en als het even kan, soepeler en strakker worden maar ga je niet graag naar een sportschool?

Weet je niet goed wat je daar moet doen, waar je moet beginnen, is het niet jouw ding of gewoon niet leuk en uitdagend genoeg?

Wil je niet het gevoel hebben dat je er helemaal alleen voor staat en zoek je een leuk alternatief waarbij je mensen om je heen hebt die je helpen, steunen en motiveren?

Óf ben jij gewoon een fanatieke sporter die wel houdt van een nieuwe uitdaging?!

Lees dan gauw even verder!

Workouts & bootcamps in groepsverband; effectief, leuk en gezellig sporten!

Je leest het goed; heerlijk sporten met enthousiaste en gezellige mensen en dat onder begeleiding van een gemotiveerde trainer!

Alles komt voorbij;  van stretchen en warm ups tot een rustige cooling down.

We zorgen altijd voor een verrassende mix van spel, conditie, explosie, interval en krachttraining, zowel individueel als in teamverband.

In principe alles en zelfs meer dan wat je in een sportschool zou doen maar dan net even anders; een stuk leuker en zonder dat je uren op saaie cardioapparaten hoeft te staan.

Maar bootcamps zijn toch hartstikke zwaar? Dat houd ik toch nooit vol?!

Nee, dit is zéker niet het geval; onze workouts & bootcamps moeten leuk en toegankelijk zijn voor iedereen!

Dit betekent dat we iedereen op eigen tempo, kracht en niveau mee laten doen en is er daarnaast iets wat je (nog) niet goed kan of durft dan wordt daar rekening mee gehouden.

Iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd, daarom krijgt iedereen de nodige hulp, begeleiding en persoonlijke aandacht die ze verdienen.

Dus of je nou man, vrouw, jong, oud, sporter of niet sporter bent; iedereen kan mee doen of je nou in conditie bent of niet!

Kom gauw een keer kijken en doe gratis mee!

Sla je slag en laat je inplannen voor een gratis proefles! Pas dán kun je écht ervaren hoe leuk onze workouts & bootcamps zijn!

Wil je graag mee doen maar kom je liever samen of met meer mensen, dan is dat geen probleem!

Laat dit dan a.u.b. wel even ruim van te voren weten zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Tot snel!