Personal Training & Coaching

Ik vind het zó ontzettend jammer en frustrerend om te zien dat zo ontzettend veel mensen hard hun best doen, bakken met geld betalen aan sportscholen, producten en diensten maar amper of niet komen tot waar ze willen zijn.

Heel gek is dit echter niet; er is tenslotte vrijwel niemand die je nou echt uitgebreid uitlegt, laat zien, voelen en ervaren wat je nou precies wel en niet dient te doen voor jouw doel en daarnaast zegt iedereen weer wat anders..

Ik kan me daarom goed voorstellen dat je op zoek bent naar méér dan trainings- en voedingsschema’s, diëten of vormen van online begeleiding.

Wellicht zoek je een completer plaatje en wil je graag meer persoonlijke, één op één en daarom fysieke begeleiding!

In dat geval is Personal Training & coaching dé keuze voor jou!

Wat is Personal Training & Coaching?

Bij Personal Training & Coaching wordt jij persoonlijk begeleid op training, voeding, lifestyle en mindset.

Het verschil tussen ‘Personal Training & Coaching’ en ‘Online Personal Training & coaching’ zit hem voornamelijk in de begeleiding op training. Bij Online Personal Training & Coaching train jij volledig zelfstandig daar waar je bij bij Personal training & Coaching óók tijdens het trainen fysieke en 1 op 1 begeleiding krijgt van jouw eigen Personal Coach!

Je krijgt, net als bij Online Personal Training & Coaching, de nodige tools zoals een persoonlijk trainingsplan, voedingsplan en de nodige coaching om zelfstandig aan de slag te gaan maar zal naast de online begeleiding óók daadwerkelijk fysiek begeleid worden bij het trainen door jouw eigen Personal Coach! Bij Personal Training & Coaching voer je jouw persoonlijke trainingsplan dus samen en fysiek uit, met jouw coach!

Zo kan je samen met jouw coach alle aandacht besteden aan jouw persoonlijke trainingsplan! Op deze manier zijn zowel jij als jouw coach, er zeker van dat jij de oefeningen binnen jouw training juist en gecontroleerd uitvoert maar je weet ook zeker dat je effectief en intensief genoeg traint zodat je effectief progressie zal maken en sneller resultaat kan zien!

Daarnaast sta je er bij Personal Training & Coaching letterlijk niet alleen voor. Je hebt namelijk een extra stok achter de deur; iets wat voor een hoop mensen erg prettig is en voor meer motivatie en zekerheid zorgt!

Personal Training & Coaching; persoonlijk, op maat en vooral realistisch!

Wanneer je kiest voor Personal  Training & Coaching dan is het voor mij erg belangrijk dat we elkaar echt goed leren kennen. Niet zozeer zodat we dan beiden weten met wie we te maken hebben, maar vooral om te ontdekken welke aanpak het beste voor jou en je doelen gaat werken.

Zoals eerder aangegeven realiseer ik mij héél goed dat iedereen anders is!

Wat echter ook van cruciaal belang is, maar ook vaak vergeten wordt, is dat ieder lichaam anders reageert en jouw eventuele eerdere pogingen tot voeding en training een grote rol kunnen spelen bij onze werkwijze!

Vraag nu een gratis intakegesprek aan zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden of neem contact met me op!

Wil je liever samen begeleid worden als duo of als groep? Denk dan eens aan Personal duo en small group training & coaching! Bij duo en small group training ga je effectief trainen maar zal je een stuk goedkoper uit zijn per persoon! Neem hiervoor a.u.b. contact op voor meer informatie!