Vet verliezen en droger worden

Bij vet verliezen en droger worden draait het allemaal om één ding en dat is het krijgen van meer spierdefinitie waardoor je er ‘beter’ uit komt te zien.

Om je ontwikkelde spieren of spiermassa te kunnen zien en die strakke, harde, grotere en ‘afgetrainde look’ te krijgen dient het vet op en rondom de spieren grotendeels te verdwijnen.

Dit betekent dat je jouw vetpercentage omlaag dient te brengen, maar daar blijft het niet bij; je spiermassa moet natuurlijk behouden blijven of zelfs eerst toenemen!

Dit proces van vetverlies met behoud van spiermassa wordt ook wel ‘droogtrainen’ of ‘cutten’ genoemd en is eigenlijk een stadium verder dan afvallen.

De term ‘droogtrainen’ is eigenlijk incorrect, je kunt namelijk niet op een bepaalde manier trainen en spontaan vet verliezen, zo heeft bijvoorbeeld het doen van meer herhalingen met lichtere gewichten totaal geen zin evenals het doen van uren cardio, dit zal juist eerder je spiermassa doen afnemen!

Ook het laten staan van koolhydraten, suiker, vet en junkfoods zal jou niet magisch gaan helpen om gespierder en droger te worden, dit laat je namelijk niet sneller vet verliezen of minder snel spiermassa verliezen.

Wat je nodig hebt is een wetenschappelijke onderbouwde aanpak in voeding én training zodat je vet zult verliezen en je jouw spiermassa behoudt, terwijl je nog steeds flexibel kunt leven en blijven genieten.

Géén streng, eentonig en zwaar dieet of uren cardio maar een compleet, realistisch en effectief plan!

Wil jij graag weten wat er écht toe doet om strakker te worden? Laat ons je dan begeleiden! We doen dit niet alleen op de meest effectieve en educatieve manier maar ook op de meest prettige en leukste manier mogelijk!

Neem een kijkje bij onze diensten of neem contact op om je persoonlijk te laten adviseren!

Ja, ik wil er voor gaan en een blijvende transformatie ondergaan!