Wil je spiermassa opbouwen?

Als je spiermassa op wilt bouwen en een sterk, fit en indrukwekkend fysiek wilt ontwikkelen dan dien je jezelf te realiseren dat dit verder gaat dan enkel trainen met gewichten.

Je kan nog zo vaak en hard trainen als je wilt; het feit is en blijft dat wat jij buiten de sportschool doet, minstens zo belangrijk is, sterker nog; dit is nog belangrijker!

Het nemen van de juiste voeding in effectieve hoeveelheden, voldoende rust, goede slaapkwaliteit en eventuele supplementen spelen állemaal een cruciale rol.

Natuurlijk dient je training net zo serieus genomen te worden, zonder goede training bouw je simpelweg geen spiermassa en kracht op.

Je hebt niet alleen een effectieve trainingsroutine of ‘split’ nodig, je dient ook de meest effectieve oefeningen te doen, zwaar en vaak genoeg per week en dat allemaal met een juiste uitvoering, houding en techniek.

Wát je precies dient te doen voor het opbouwen van spiermassa en het krijgen van een indrukwekkend fysiek hoeft niet moeilijk te zijn. Wat je je echter wel moet realiseren is dat dit niet zomaar gebeurt; dit kost tijd en vooral geduld. Het is daarom belangrijk dat je vanaf dag 1 zoveel mogelijk leert, meteen toepast wat nodig is en dit ook blijft doen! Doe je dit niet dan verlies je snel je motivatie of nog erger; je geeft op of gaat middelen gebruiken welke je gezondheid zullen aantasten.

Wil jij graag weten wat er écht toe doet om spiermassa op te bouwen en sterker te worden en/of wil je graag leren hoe je dient trainen en een juiste uitvoering, houding en techniek toepast? Laat mij je dan begeleiden! We doen dit samen en niet alleen op de meest effectieve en educatieve manier maar ook op de prettigste en leukste manier mogelijk!

Neem een kijkje bij mijn diensten of neem contact op om je persoonlijk te laten adviseren!

Ja, ik wil er voor gaan en een blijvende transformatie ondergaan!