Strakker en gespierder worden

‘Ik zou graag wat strakker en gespierder willen worden!‘.

Een uitspraak welke, respectievelijk, opvallend vaak door vrouwen gemaakt wordt. In veel gevallen bedoelt men hier mee; het krijgen van een gestroomlijnder en ietwat gespierder figuur, een slankere taille, plattere buik, wat meer spierdefinitie of het hebben van minder (plaatselijk) vet, ‘losser hangende’ spieren en/of huid.

Voor veel vrouwen sluit ‘strakker worden’ dan ook aan op het ideaalbeeld van het typische zandloperfiguur welke door de jaren heen populair geworden is;

  • Een smalle taille eventueel met lichte buikspierdefinitie.
  • Ronde en volle billen en borsten.
  • Volle, maar slanke dijen met een ‘thigh-gap’.
  • Slank en gespierd, maar zeker niet té gespierd!
  • Géén brede schouders, rug of gespierde, dikke armen.

Met andere woorden: vrouwelijk, sexy, curvy, fit en in shape!

Wat jouw beeld van ‘strakker worden’ ook is en wat je ook wilt bereiken; alles is mogelijk en haalbaar met een goed plan, de juiste inzet en motivatie!

Heb jij bijvoorbeeld het specifieke doel om vollere, rondere billen en een slankere taille te krijgen, dan kunnen wij jou precies laten zien hoe je dit kunt realiseren!

Wil jij graag weten wat er écht toe doet om strakker te worden? Laat mij je dan begeleiden! We doen dit samen en niet alleen op de meest effectieve en educatieve manier maar ook op de prettigste en leukste manier mogelijk!

Neem een kijkje bij mijn diensten of neem contact op om je persoonlijk te laten adviseren!

Ja, ik wil er voor gaan en een blijvende transformatie ondergaan!