Mijn Missie.

Het is heel makkelijk om te zeggen dat we iets willen bereiken maar willen we dat wel echt? Het eindresultaat willen we allemaal wel, maar zijn we ook bereid alle benodigde tijd, moeite en werk hier in steken? Wat je doel ook is, of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, fitter en strakker wilt worden of je sportieve prestaties wilt verbeteren; zonder de juiste mindset, wilskracht en motivatie ga jij je doel gewoonweg niet halen; zélfs niet wanneer je een perfecte strategie of uitgeschreven plan zou hebben. Gemotiveerd starten is simpel, maar deze motivatie vasthouden is voor vele mensen een hele uitdaging en vaak vallen zij daarom ten prooi aan het bekende ‘jojo effect’. Periodes van enthousiasme, enorm gemotiveerd zijn en veel inzet tonen wisselen vaak af met periodes van demotivatie, down zijn, amper of zelfs geen moeite doen en nog erger, opgeven en stoppen.

Aan mij de taak om samen met jou er voor te zorgen dat jij de juiste mindset en motivatie krijgt, maar nog belangrijker; deze ook vasthoudt. Niets is zo eng en vervelend als ergens aan moeten beginnen waar je van te voren geen kennis of controle over hebt. Dit los ik op door jou, voor en tijdens jouw reis naar jouw doel, van alle kennis en informatie te voorzien die jij nodig hebt om jouw doel te behalen. Zo leer je zelf niet alleen de materie te begrijpen maar snap je ook waar je mee bezig bent en waarom dat nodig is. Zo krijg je controle over jezelf, je lichaam en tevens je motivatie.

Het is belangrijk je te realiseren dat je dit niet alleen gaat doen maar samen; je hebt altijd iemand achter je staan die je (onder)steunt, motiveert en helpt herinneren waarvoor en voor wie je dit nu eigenlijk doet.