Skip to main content

WORD CREWMEMBER EN START MET JOUW SUMMER FIT CHALLENGE!

Word óók Crewmember en meld je aan voor één van onze abonnementen in onze Shop! Meld je aan voor onze Summer Fit Challenge en realiseer samen met onze Crewmembers jouw doelen!

AFVALLEN, FITTER WORDEN EN LEKKERDER IN JE VEL ZITTEN?
START MET JOUW SUMMER FIT CHALLENGE

Met de TWC – Summer Fit Challenge krijg jij 12 weken lang de nodige tools om een strakkere, fittere en energiekere versie van jezelf te worden! Door jouw TWC workouts te combineren met een gepersonaliseerd voedingsprogramma, kom je in shape en lekkerder in je vel te zitten terwijl je blijft genieten van héérlijke voeding én het leven! Haal meer uit je workouts én jouzelf en start vandaag nog!

✅ 1 op 1 persoonlijke intake
TWC Premium ( 2 Workouts per week op dagen naar keuze!)
Toegang VYTAL Voedingsapp (klik voor meer info!)
Gepersonaliseerd voedingsprogramma!
️Houd je gewicht, omtrekmetingen, progressiefoto’s, beweging, slaap en stress bij in jouw app!
Complete VYTAL handboek en uitlegvideos van jouw app.
Een flinke dosis aan motivatie, support en een stok achter de deur!

Ben jij klaar om in shape te komen op een leuke, toegangkelijke en lekkere manier welke goed vol te houden is? Onderneem dan NU actie en maak gebruik van deze tijdelijke korting! Start nu met jouw TWC Summer Fit Programma voor slechts €69,95 per maand en dat zónder inschrijf- of andere verborgen kosten!

Heb jij behoefte aan meer ondersteuning en begeleiding op het gebied van voeding en levensstijl? Klik dan hier om de verschillende 1 op 1 Coachingtrajecten te bekijken!

WAT MEMBERS ZEGGEN

× Hoe kan ik je helpen?