Voedings- en trainingsschema’s

Je hebt besloten dat je de stap gaat maken en wilt gaan werken aan je doel. Je weet natuurlijk nog niet goed waar je moet beginnen maar weet wel dat goede voeding en training een belangrijke rol spelen wil je resultaten behalen. De stap maken naar complete, persoonlijke begeleiding ben je echter nog niet aan toe; je wilt alles lekker eerst in eigen tempo kunnen doen en ervaren.

Het zou echter toch prettig zijn als je enigszins weet wat je moet doen, hoe je doelgericht kan trainen en weet hoe je lekker maar wel effectief kan eten zodat je toch resultaten gaat behalen!

Onze voedings- en trainingsschema’s kunnen jou hierbij helpen!

Onze schema’s zijn ideaal voor zowel beginners als mensen met ervaring en worden compleet op maat gemaakt. We realiseren ons namelijk heel goed dat ieder lichaam anders is, anders reageert  en dat ieder individu andere wensen en voorkeuren heeft. Maatwerk is daarom belangrijk en vaste schema’s zijn daarmee een prima startpunt! 

Onze schema’s bieden je niet alleen resultaat maar kunnen je tevens de duidelijkheid, houvast en het stukje zekerheid geven die jij zoekt.  

Onze voedings- en trainingsschema’s zijn geschikt voor jou als je:

 • Niet vast wilt zitten aan abonnementen en diensten maar wel effectief en in eigen tempo met voeding en training aan de slag wilt gaan.
 • Op zoekt bent naar écht maatwerk; géén standaard schema’s, concepten of kopietjes van internet en anderen!
 • Op zoek bent naar een realistisch, flexibel en effectief schema welke gebaseerd is op de huidige wetenschap en alle fabels en onzin achterwege laat.

ONZE VOEDINGS- EN TRAININGSSCHEMA’S WORDEN GEMAAKT VOOR DE VOLGENDE DOELEN;

 • Afvallen
 • Aankomen/Gewichtstoename
 • Vet verliezen met behoud van spiermassa.
 • Droge spiermassa opbouwen
 • Sterker worden
 • Ontwikkelen specifieke spiergroepen
 • Meer spierdefinitie krijgen/droger worden.
 • In shape komen en ‘strakker’ worden.
 • Buikvet, lovehandles en ander ‘moeilijk vet’ verliezen
 • Een sixpack behalen.

Wat mag je verwachten van een op maat gemaakt voedingsschema?

Jouw dagelijkse consumptie aan calorieën(energie) bepaald of je afvalt, op gewicht blijft of aankomt. Eet je minder calorieën dan je verbrandt dan val je af, eet je meer calorieën dan je verbrandt dan kom je aan en eet je precies zo veel calorieën als je verbrandt dan blijf je op gewicht. Dit staat ook wel bekend als ‘energiebalans’. Jouw schema zal worden voorzien van een zo effectief mogelijk aantal calorieën welke aansluit op jouw doel, lichaam en levensstijl.

Calorieën komen voort uit koolhydraten, eiwitten en vetten. Deze drie worden ook wel ‘macronutriënten’ genoemd en hebben alle drie een andere functie in ons lichaam. Zo zorgen koolhydraten simpel gezegd voor voldoende energie en kracht, eiwitten voor spierherstel en bescherming tegen afbraak van spiermassa en vetten voor een goede aanmaak van en balans in hormonen. We zorgen voor een zo effectief mogelijke balans van macronutriënten welke aansluit op jouw doel, lichaam en levensstijl.

Je schema bestaat enkel uit producten die jij lust zodat je lekker kan eten, niets tegen gaat staan maar ook omdat je schema dan makkelijker vol te houden is. Je kan tevens opgeven voor welke producten je eventueel allergisch en/of intolerant bent, deze zullen dan worden vermeden. Hoe meer producten jij opgeeft, hoe meer mogelijkheden dit kan geven.

Je kan opgeven hoe vaak je wenst te eten zodat je schema aansluit op je dagelijkse routine, ritme en levensstijl.

Ieder product heeft een andere voedingswaarde. Om er voor te zorgen dat jij dagelijks je benodigde caloriebehoefte en macronutriënten haalt zullen de gekozen producten worden berekend en vervolgens aangegeven worden in specifieke hoeveelheden. Denk bijvoorbeeld aan; gram, milliliter of stuks. Alleen zo is het mogelijk je benodigde targets niet te overschrijden.

Je kan opgeven hoe vaak je wenst te eten en wat voor producten je graag eet op specifieke momenten. Dit, omdat je bijvoorbeeld weinig tijd hebt om eten te bereiden, weinig/korte pauzes hebt of een drukke levensstijl hebt etc. We proberen je schema zo realistisch mogelijk aan te laten sluiten op je dagelijkse routine, ritme en levensstijl maar hier dien je zelf wel flexibel in te zijn.

Ieder schema bestaat uit verschillende maaltijden en geeft je, waar mogelijk, verschillende producten om uit te kiezen. Natuurlijk kijken we ook naar de kwaliteit van voeding en kiezen we voor producten welke ook goed zijn voor je gezondheid en welzijn. Als laatst krijg je tips hoe je op creatieve wijze producten en/of gerechten lekkerder kan maken. 

Wat mag je verwachten van een maatwerk trainingsschema?

Trainen en sporten kan overal echter is het afhankelijk van je doel en mogelijkheden, waar en hoe je dit het beste kan doen. Je kan, rekening houdende met je doel, aangeven of je in een sportschool wilt trainen, thuis of buiten. Je krijgt dan een trainingsschema welke zal bestaan uit specifieke oefeningen of workouts die te volgen zijn op de gewenste locatie(s).

Niet iedereen moet op dezelfde manier trainen, dit is geheel afhankelijk van het individu, het doel, het geslacht, de leeftijd, ervaring en conditie. Daarnaast kan ook niet iedereen even vaak trainen. We houden rekening met deze factoren en kiezen voor een trainingsschema welke zo goed mogelijk past bij jou en je levensstijl. 

Je schema is gemaakt voor het maximaal opbouwen van spiermassa en kracht of vetverlies met behoud van spiermassa. Maak je geen zorgen; specifiekere doelen als ‘droogtrainen’, ‘bulken’ en ‘strakker worden’ vallen hier ook onder! Natuurlijk is het zo dat de uitvoering van oefeningen, je voeding en rust ook zullen moeten kloppen wil je je trainingsschema effect laten hebben. 

Heb je specifieke voorkeuren of wensen en wil jij bijvoorbeeld graag extra aandacht besteden aan het ontwikkelen van bepaalde spiergroepen, dan houden we hier natuurlijk rekening mee. We kiezen dan voor bepaalde oefeningen, technieken of andere vormen van extra stimulatie om dit te realiseren.

We houden van feiten en wetenschap, we kiezen daarom altijd voor een op de huidige wetenschap gebaseerde aanpak qua keuze in oefeningen, volume, frequentie en intensiteit. Anders gezegd willen we dat je met je trainingsschema je spieren maximaal traint, gebalanceerd ontwikkelt, sterker laat worden en laat groeien, maar dan wel op een zo effectieve, veilige en een zo verantwoord mogelijke manier. We houden naast het trainen ook rekening voldoende hersteltijd en je dient natuurlijk niet overtraind te raken. 

Vraag nu jouw maatwerk schema’s aan!

Intake / Kennismaking
Voedingsschema
Trainingsschema
WhatsApp Support
€ 65,-

Ben jij op zoek naar meer?

Wil je leren hoe voeding en training werkt en wat jij dient te doen voor jouw doel?

Wil jij je blijven ontwikkelen, je fysiek echt naar het volgende niveau brengen en hier volledig in ondersteund en begeleid worden?

Wil je dat er altijd iemand voor je klaar staat om je vragen te beantwoorden, je te motiveren en verder te helpen?

Bekijk dan onze online en personal coaching >>