Wie is Hans?

Mindset | Dedication | Growth

We hebben allemaal een verhaal en een verleden welke ons hebben gevormd tot wie we vandaag zijn. Zo heeft mijn verleden er voor gezorgd dat ik als geen ander weet hoe het voelt om erg ontevreden te zijn over jezelf, je lichaam, looks en het gevoel te hebben dat je ‘niet goed genoeg bent’. Ik weet hoe het voelt om die onzekerheid en pijn te dragen, wat voor invloed dit heeft op jou, je gedrag, denkpatroon, omgeving en dagelijkse leven. Ik werd namelijk iedere dag gepest en in elkaar geslagen enkel om wie ik was. Dagelijks moest ik aanhoren dat ik lelijk was, een ‘magere hein’ of een ‘panlat’. Dat ik anorexia, aids of kanker had. Dat ik een loser was die mede door zijn looks nooit een partner zou krijgen en niets zou bereiken in het leven. Dit met het gevolg dat ik op den duur geen waarde meer zag in mijzelf, in mijn leven en geen reden meer zag om door te gaan.

Door de moed niet op te geven, de verantwoordelijkheid voor mijzelf te nemem en controle te pakken, ontdekte ik dat ik niet ben wat anderen van mij vinden, maar dat ikzelf iedere dag nieuwe keuzes kan maken die bepalen wie ik ben en waar ik sta.

Dit is waar mijn reis begon naar een sterkere, fittere en gezondere versie van mijzelf. De beste versie van mijzelf zowel fysiek als mentaal.

Zo heb ik in deze reis 3 dingen geleerd:

1: mindset en wilskracht zijn álles. Wie écht wil, kan álles bereiken.

2: er is maar één verantwoordelijk voor wie jij bent, waar je staat, of je gezond, fit en gelukkig bent; jijzelf. De keuzes die jij vandaag maakt, bepalen of je morgen een stap dichter bij je doelen en dromen komt.

3: niemand het voor jou doen; alléén jij kan zorgen dat je komt tot waar je wilt zijn en je hebt hier niemand anders voor nodig dan jouzelf. Wat een ander vindt, doet of denkt maakt niets uit en heeft enkel invloed op jou als jij dit toelaat.

Ik ben Hans Gehrkens en dit is mijn verhaal; dit is waarom ik doe wat ik doe.