• Personal training in Winschoten, Oldambt en Groningen!

  • PERSONAL TRAINING IN WINSCHOTEN, OLDAMBT EN GRONINGEN!

Personal Training

Wil jij graag vet verliezen, piermassa opbouwen en sterker worden of gaat het jou er vooral om dat je zowel fysiek als mentaal een fittere versie van jezelf wordt, lekkerder in je vel komt te zitten en meer tevreden kan zijn over jezelf ?

Wat je doel ook is; met mij als jouw motiverende Personal Trainer aan je zij, halen wij samen het beste uit jou, je training en ontdek je dat je meer kan dan je denkt! Met Personal Training kan je áltijd 100% inzet, motivatie en de volle ondersteuning verwachten om jouw doelen te realiseren en zowel fysiek als mentaal te transformeren tot wie jij wilt zijn! 

Wat is Personal Training?

Bij Personal Training wordt jij 1 op 1, samen (duo) of in groepsverband  getraind door jouw eigen persoonlijke trainer. Dit kan in een sportschool of een andere locatie plaatsvinden.

Samen met jouw trainer stel je een persoonlijk en doelgericht trainingsplan op welke aansluit op jou, je persoonlijke doelen, voorkeuren en wensen. Vervolgens voer je jouw persoonlijke trainingsplan 1 op 1 samen met je trainer uit. Met jouw trainer aan je zij, ben je er áltijd zeker van dat jij het maximale uit jouzelf en je training haalt. Je trainer zal zich altijd foscussen op dat jij je oefeningen veilig, gecontroleerd en effectief uitvoert. Daarnaast zorgt je trainer dat je intensief, en daarmee effectief genoeg zal trainen zodat je over tijd progressie zal maken. Dit allemaal zodat jouw gewenste resultaten sneller zullen volgen en jij je doelen sneller kan realiseren!

Met Personal Training sta je letterlijk nooit alleen voor; je hebt altijd een extra stok achter de deur; jouw trainer zal je motiveren, net dat beetje extra uit jezelf laten halen en altijd zorgen dat jij verantwoord traint!

Personal Training; persoonlijk, op maat en 100% aandacht voor jou!

Wanneer je kiest voor Personal Training dan is het belangrijk dat we een goede match zijn. We investeren immers in elkaar en willen beide dat jij echt iets hebt aan jouw Personal Training traject.

Om een goede start te kunnen maken en jouw traject effectief te kunnen laten verlopen dienen we elkaar een beetje te leren kennen. Niet zozeer zodat we dan beiden weten met wie we te maken hebben, maar vooral om te ontdekken welke aanpak het beste voor jou en je doelen gaat werken.

Ik realiseer mij namelijk héél goed dat iedereen anders is maar wat ook van cruciaal belang is en ook vaak vergeten wordt, is dat ieder lichaam anders reageert en jouw eventuele eerdere pogingen tot voeding en training een grote rol kunnen spelen bij onze werkwijze!

Vraag daarom een gratis kennismakingsgesprek aan zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Liever samen begeleid worden als duo of als groep? Denk dan eens aan Personal duo en small group training! Bij duo en small group training ga je effectief trainen maar zal je een stuk goedkoper uit zijn per persoon! Neem hiervoor a.u.b. contact op voor meer informatie!