Wat is The Workout Crew?

Wat ooit begonnen is als kleinschalige bootcamp met een kleine groep mensen, is inmiddels uitgegroeid tot een grote actieve ‘Crew’ genaamd; ‘The Workout Crew!’

The Workout Crew, ook wel bekend als TWC, is dé plek waar jij samen met de meest enthousiaste, gezelligste en fijnste mensen om je heen, de leukste, lekkerste en meest diverse workouts vindt onder begeleiding van mij; jouw motiverende trainer!

Waarom jij onze workouts niet wilt missen!!

Bij The Workout Crew sport je op geheel unieke wijze; géén één workout is inhoudelijk hetzelfde en je sport op verschillende top locaties. Onze workouts bieden jou alles wat jij zoekt als het gaat om:

✔️ Begeleid, gemotiveerd en uitdagend sporten!
✔️ Het verbeteren van je algemene conditie, vitaliteit en uithoudingsvermogen!
✔️ Het sterker en soepeler maken van je spieren en gewrichten!
✔️ Het stimuleren van de (vet)verbranding waardoor afvallen makkelijker kan gaan!
✔️ Het verlagen van stress en het vinden van ontspanning!

Bij The Workout Crew houden we van creatieve en afwisselende workouts. Daarom passen we verschillende werkvormen toe. Zo werken we onder andere met oefeningen op bodyweight, maken we gebruik van verschillende obstakels en zetten we verschilende materialen in om je oefeningen uitdagender en intensiever te maken!

Kortom leuk, lekker, afwisselend én toch erg effectief sporten!

Wat TWC nou écht zo uniek maakt:

The Workout Crew is een plek waar jij helemaal jezelf kan zijn en niet beoordeeld wordt. Een plek waar jij niet het gevoel hebt dat je er helemaal alleen voor staat en juist mensen om je heen hebt die je stimuleren en motiveren. Een plek waar jij wordt gerespecteerd, gewaardeerd en in jouw waarde gelaten wordt en dát maakt TWC zo uniek; iedereen kan meedoen en daarom jij dus óók! Géén excuses meer!

Ervaar het zelf; meld je aan voor een gratis proefles!

Sla je slag en ervaar zelf hoe leuk onze workouts en crewmembers zijn zonder ergens aan vast te zitten!

Klik op onderstaande button, maak een account aan en kies in de planning een dag naar keuze waarop jij je gratis proefles wilt boeken. Klik bij deze dag op ‘aanmelden’ en jouw proefles is geboekt! Hiervan zal je direct een bevestiging ontvangen op het door jouw opgegeven emailadres.

Enthousiast geworden? Word dan een Crewmember!

Ben jij ready to go en wil jij óók wekelijks deel uitmaken van onze Crew? Word dan Crewmember door je aan te melden voor een TWC Weekly of Premium abonnement of schaf een 10-Rittenkaart aan in onze shop!

Veelgestelde vragen

Wat leuk dat je iemand mee wilt nemen en ja, dat kan zeker! Je mag iedereen meenemen om een gratis proefles te  pakken. Het enige wat diegene (net als jij) even dient te doen, is een account aanmaken en zijn/haar proefles boeken bij de gewenste workout in onze planning. Zo weet de trainer precies wie hij kan verwachten bij een workout.

Hier komt de inhoud van de toggle

Check hier onze LIVE planning!