Skip to main content

BOOTCAMP BIJ
THE WORKOUT CREW!

Ontdek de leukste bootcamp trainingen van Groningen bij The Workout Crew en behaal jouw doelen zónder sportschool! Wil jij óók fitter worden, afvallen en lekkerder in je vel zitten middels een sport vól uitdaging, motivatie, sfeer én fun?! Maak gratis kennis met ons en doe mee in Winschoten, Midwolda, Blauwestad of Meerwijck!

Doe gratis mee!Bekijk rooster!

We worden met gemiddeld 5 sterren beoordeeld

SAMEN BOOTCAMPEN

Gegarandeerd sporten met plezier!

Bij The Workout Crew maken we sport en fitness leuk voor iedereen, en dat doen we met onze energieke bootcamp-sessies! Geniet van de gezellige sfeer, de gegarandeerde Fun Factor en de gevarieerde workouts die nooit vervelen. Bij elke bootcamp-sessie daag je jezelf maximaal uit terwijl je plezier hebt in wat je doet. Zo vliegt de tijd voorbij en ga je na afloop met een voldaan gevoel naar huis!

Effectieve workouts voor fitness, afvallen en spierkracht!

Met onze gevarieerde workouts werk je onbewust aan je conditie, kracht en explosiviteit. Geen verveling; elke sessie is anders met diverse materialen voor meer uitdaging en effectiviteit. Verbrand veel calorieën in één uur en bereik jouw afvaldoelen terwijl je fitter, vitaler en sterker wordt - zonder sportschool!

Lekker laagdrempelig en geschikt voor ieder niveau!

Maak je geen zorgen over je leeftijd, conditie of sportervaring! Onze workouts zijn voor iedereen haalbaar. Bij TWC mag je jezelf zijn vanaf je eerste sessie en fit worden op jouw manier. Bepaal zelf je inzet, tempo en intensiteit. En als het even moeilijk is, neem gerust een pauze - je hebt alle ruimte daarvoor.

Wat onze bootcamp Members zeggen:

Swipe hieronder naar links of rechts en klik op ‘lees meer’!

PROBEER ONZE BOOTCAMP GRATIS!

Twijfel je nog? Geen zorgen, dat is normaal! Veel leden hadden dit ook, maar sloten zich direct aan door hun positieve ervaringen! Mensen uit héél Groningen sluiten zich aan, ongeacht leeftijd, ervaring of niveau. Probeer onze unieke bootcamps zelf en meld je aan voor een GRATIS proefles!

HOE HET WERKT?

Klik op de knop ‘Gratis Proefles’ hieronder en ga naar onze Web App. Vul je gegevens in, bevestig en activeer je gratis proefles. Kies een dag in de planning, klik op ‘Aanmelden’ en je proefles is geboekt! Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail met alle details. Simpel toch?!

GRATIS PROEFLES

WORD ÓÓK MEMBER!

Klaar om samen met onze Crew het beste uit onze workouts te halen, een fittere versie van jezelf te worden en jouw doelen te realiseren? Wordt dan een officiële CrewMember! Als Member krijg je exclusief toegang tot onze besloten TWC Community waar je als éérst op de hoogte gehouden wordt van álle ontwikkelingen binnen TWC, Members elkaar motiveren en waar je beelden terugvindt van onze workouts.
Bekijk in de Shop hieronder onze verschillende lidmaatschappen en klik op een lidmaatschap voor meer informatie.

Vragen over onze bootcamps?
Neem dan contact op

BEKIJK ONS BOOTCAMP ROOSTER

Neem hieronder een kijkje in ons rooster, scrol door de planning en je vindt alle beschikbare workouts. Voor meer informatie over een specifieke workout (zoals de exacte locatie), klik je op een workout naar keuze. Vervolgens kan je rechts van de locatie op het pijltje klikken voor een routebeschrijving via Google Maps én kan je klikken op de button 'meer info' voor meer details over de workout.

Doe gratis mee!

Word Fit, Sterk en Slank met Outdoor Bootcamp in Winschoten en Omstreken!

Ontdek onze outdoor bootcamp in Winschoten en omstreken en behaal samen met mij jouw Fitness doelen! Ik bied diverse bootcamp-sessies voor afvallen, conditieverbetering en spierkracht. Mijn bootcamps zijn ontworpen om jouw fitnessdoelen te bereiken, met individuele begeleiding van mij als personal trainer. Doe mee met mijn bootcamps in Winschoten, Midwolda en Blauwestad en word fitter terwijl je plezier hebt!

Doe gratis mee!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik zou graag willen deelnemen aan TWC Workouts maar ben ik hier geschikt voor?

Kort en krachtig; JA, dat ben jij zeker! Bij TWC vinden we het namelijk belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en in staat is mee te doen ongeacht de leeftijd, het geslacht, de conditie en of je wel of géén ervaring hebt met sporten. Dit realiseren we door iedere deelnemer zelf zijn/haar eigen tempo, inzet en intensiteit te laten bepalen. Wil jij rustig(er) aan doen dan is dat helemaal prima maar wil jij juist maximaal gaan dan is dat ook helemaal top! Bij TWC laten we iedereen lekker in zijn waarde en respecteren we elkaar. Zo kan iedereen ongeremd meedoen aan onze workouts en is TWC geschikt voor iedereen!

Ik wil graag een gratis proefles volgen maar hoe werkt dat dan precies?

Wat super leuk dat je een proefles wilt volgen! Je bent méér dan welkom om ons te komen versterken! Heb je eenmaal je proefles geboekt dan krijgt de trainer (ik) hier melding van en kan jij meedoen aan de workout! Bij iedere workout in onze planning staat onder het kopje ‘meer info’ de exacte locatie van de workout vermeldt. Deze locatie vind je ook terug in jouw bevestigingsmail. Het kan natuurlijk zijn dat er specifieke dingen zijn die je van te voren wilt weten of wilt delen met de trainer voordat je meedoet aan de workout. In dat geval kan je de trainer via jouw account een privé bericht sturen via onze chat.Is je proefles bevallen en wil jij óók wekelijks vaker meedoen? Wordt dan TWC Member door gebruik te maken van één van onze TWC abonnementen of rittenkaart. In onze Shop kan je zien welk lidmaatschap het beste bij jou past!Wil je na je proefles toch nog even er over nadenken? Dan is dat géén probleem; je zit nergens aan vast!

Ik heb een proefles geboekt en doe voor het éérst mee. Wat kan ik nu verwachten en moet ik ergens rekening mee houden?

Wat ontzettend leuk dat je een proefles geboekt hebt en onze Crew komt versterken! Vast even spannend zo’n eerste keer! Wees gerust; er is niets om je zorgen over te maken en ik kan je garanderen dat je je snel thuis voelt. Wat je alleréérst kan verwachten is dat wanneer je naar de opgegeven locatie komt, je zal merken dat je trainer en aanwezige crewleden je een warm welkom geven. We maken allemaal even kennis met elkaar en ter plekke leg ik je alles uit wat je kan verwachten. Het enige waar je hier even rekening mee dient te houden is dat je op tijd aanwezig bent. Eenmaal kennis gemaakt en ready to go? Dan is het tijd om plezier te maken! De muziek gaat aan, we starten met de workout en je doet lekker op jouw eigen tempo mee. Na 60 minuten zit je workout er op en sta ik graag voor je klaar om even te checken hoe het met je gaat, wat je van de workout vond en natuurlijk of je nog eventuele vragen hebt!

Is er nou iets (persoonlijks) wat de trainer van te voren had moeten weten maar wat je nog niet hebt aangegeven via bijvoorbeeld een chatbericht in jouw account? Geef dit dan a.u.b. alsnog aan vóórdat je begint met de workout. Je trainer staat je graag even persoonlijk te woord en hij houd rekening met je!

Wat voor kleding kan ik het beste aantrekken?

Omdat de workouts plaatsvinden op verschillende locaties met verschillende ondergronden en er gebruik wordt gemaakt van verschillende obstakels en materialen, adviseer ik je om sportkleding te dragen wat tegen een stootje kan en vies mag worden. Hoewel je dit helemaal zelf mag bepalen, raad ik je aan om je mooie kleding lekker thuis te laten en vooral iets te dragen wat lekker zit, waar je vrij in kan bewegen en waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken om vlekken en/of beschadigingen.

Verder adviseer ik je om verschillende lagen te dragen zodat je je outfit altijd kan aanpassen op het weer en jouw lichaamstemperatuur. Ik adviseer je om, bijvoorbeeld bij warmere temperaturen, vooral luchtige shirts, hempjes en (korte) broeken te dragen en dit bij koudere temperaturen lekker extra te bedekken met vesten, hoodies en lange broeken. Deze extra lagen kan je altijd makkelijk uittrekken wanneer je het toch te warm krijgt tijdens je workout

Moet ik verder nog iets meenemen naar een workout?

Alleréérst is het belangrijk dat je goed gehydrateerd bent tijdens je workout. Daarom raad ik je vooral aan om iedere keer voldoende water mee te nemen! Daarnaast is het handig om een handdoek mee te nemen mocht je toch wat gaan transpireren. Als laatst raden we je aan om flink veel positieve energie mee te nemen naar je workout. Daar kunnen we nooit genoeg van krijgen!

Waar vind ik de exacte locatie van de workouts?

Bij iedere workout in onze planning staat een kopje ‘meer info’. Wanneer je hier op klikt, zie je in de beschrijving de locatie van de workout vermeld staan met het exacte adres. Deze locatie vind je ook terug in de bevestigingsmail die je krijgt wanneer je een workout geboekt hebt.

Kan ik iemand meenemen naar een (proef)les?

Wat leuk dat je iemand mee wilt nemen en ja, dat kan zeker! Het enige wat diegene even dient te doen, is een account aanmaken en een proefles boeken bij de door hem/haar (of jullie) gewenste workout in onze planning. Zo weet de trainer precies wie- en hoeveel deelnemers hij kan verwachten en kan hij hier rekening mee houden bij het organiseren van de workout!

Wat zijn ‘Bring a Friend Rewards’ en wat houdt dit in?

Wanneer jij TWC Member bent met een lopend abonnement of een actieve rittenkaart dan kom jij in aanmerking voor Bring a Friend Rewards! Met Bring a Friend Rewards (BFR) kan jij gratis credits verdienen waarmee je extra workouts kan boeken!

Hoe kan ik mij aan- en afmelden voor de workouts?

Wanneer je hebt gekozen voor een TWC proefles, abonnement of rittenkaart dan zijn de daarbij behorende credits geüpload in jouw account. Deze credits kan je als volgt boeken bij alle workouts welke aangeboden staan in onze planning:

Log in op jouw account en klik vervolgens op ‘planning’. Selecteer nu de week waarin jij je workouts wilt boeken en klik bij de desbetreffende dag op ‘aanmelden’. Je workout is nu geboekt en je kan lekker meedoen! Je zal zien dat je nu 1 credit in mindering gebracht hebt gekregen op je account. Indien je wilt, kan je ál je credits in één keer vooruit boeken wat helpt voorkomen dat je jezelf vergeet aan te melden! Onder ‘Boekingen’ vind je alle door jou geboekte workouts terug

Heb jij een workout geboekt maar wil/kan je toch niet meedoen dan is dat geen probleem! Je kan jouw geboekte workouts tot max 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Doe je dit, dan zal je credit direct terugkrijgen en kan je deze weer boeken bij een andere workout!Van iedere boeking- en annulering ontvang je direct een bevestigingsmail.

Ik sta aangemeld voor een workout maar ik kan er op het laatste moment toch niet bij zijn. Wat nu?

Wat ontzettend balen dat je het niet red maar voel je niet rot! Er kunnen zich natuurlijk altijd scenario’s voordoen dat je er toch niet bij kan zijn. Lukt het niet om aanwezig te zijn dan zou je de trainer een enorm plezier doen als je je boeking alsnog annuleert en de trainer vervolgens hier even van op de hoogte brengt. Zo kan de trainer de workout alsnog op tijd aanpassen aan de aanwezige deelnemers. Stuur de trainer a.u.b. even een bericht via de chat in jouw account en hopelijk ben je er volgende keer gewoon weer bij!

Gaan de workouts altijd door?

In principe gaan de workouts altijd door en zal de trainer altijd klaar staan om jou een lekkere workout te geven echter kunnen er omstandigheden zijn waardoor een workout niet door kan gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevaarlijke weersituaties zoals onweer, flinke storm, gladheid of een weeralarm. In dat geval is het niet verantwoord om buiten te sporten en zal de trainer voor jouw- en zijn veiligheid kiezen door de workout niet door te laten gaan. Er kan natuurlijk ook sprake zijn afwezigheid van de trainer door bijvoorbeeld ziekte, vakantie, feestdagen of andere bijzondere omstandigheden waardoor de trainer niet aanwezig kan zijn. In dat geval zal je uiteraard op tijd op de hoogte gebracht worden door de trainer en zal de trainer áltijd met een goede oplossing komen waardoor jij niets misloopt!

Ik heb last van een blessure en/of fysieke (pijn)klachten. Wat moet ik nu doen?

Wat vervelend dat je met deze blessure/klachten kampt. Alleréérst beterschap gewenst! Wat belangrijk is om te weten, is dat ik geen medische opleiding heb afgerond en daarom niet in de positie ben om jou het beste medisch advies te geven. Ik raad je daarom aan om bij klachten altijd om advies te vragen bij een daarvoor aangewezen medisch specialist, arts of therapeut.

Wél adviseer ik je om vanaf hier even goed na te denken over je vervolg-acties. Jouw gezondheid staat áltijd voorop en het laatste wat ik wil, is dat je klachten erger worden. Wees verstandig; negeer je klachten niet en ga dus niet volgas door. Dit gaat je echt niet helpen je klachten te verlichten. Daarnaast zou het erg zonde zijn als je zo je workouts onnodig lang misloopt! Geeft je lichaam aan rust nodig te hebben, pak die dan!

Blijk je voor een aanzienlijk langere tijd absoluut niet in staat te zijn om aan workouts deel te kunnen nemen, neem dan contact met me op om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Kan ik mijn abonnement ook upgraden?

Ja, dit kan! Je kan bijvoorbeeld een TWC Weekly abonnement omzetten naar een TWC Premium abonnement. Neem hiervoor contact met me op en ik maak het graag voor je in orde!

× Vragen? Stuur me een bericht!